Over ons

Leergoed is onderdeel van KWeC.

KWeC is specialist in workshops en cursussen voor Dyslexie, Dyscalculie, Logopedie, Schrijven en Coaching. Om de KWeC methodiek in (de) praktijk te brengen, zijn aanvullende leermiddelen ontwikkeld. Deze worden aangeboden via Leergoed.

Leergoed maakt z’n naam waar.

We brengen de professionele inzichten bij elkaar van logopedist, dyslexiespecialist en cursusleider Carine Manderfeld en professionele vormgevers en schrijvers in een compleet assortiment leermiddelen en aanvullende producten.

20 Jaar inzicht en ervaring

Als onderdeel van KWeC krijgt u via Leergoed praktische ondersteuning. Deze is het resultaat is van ruim 20 jaar inzicht en ervaring in professioneel, effectief en ook liefdevol omgaan met Dyslexie, Dyscalculie, Logopedie, Schrijven en Coaching.

Doorontwikkeling

Omdat het leven een dynamisch (leer)proces is, staan de ontwikkelingen bij Leergoed nooit stil. Aan de hand van nieuwe inzichten worden bestaande KWeC methodieken doorontwikkeld en nieuwe methodieken en cursussen ontwikkeld en aangeboden. U vindt deze dynamiek terug in het assortiment bij Leergoed.

Vragen of advies?

Hoofdweg 14
8805 TG Hitzum

E-mail ons hier
Tel: 0517-452293

KvK nummer: 62196898
BTW-nummer: NL 822910334B01
Ondernemingsnummer: BE 0655.994.172
Algemene voorwaarden

Heinz en Carine Manderfeld van Leergoed
Heinz & Carine Manderfeld